Elektrovan

Om huisstofmijt en schimmels te weren is de aanvoer van verse lucht en het verwijderen van slechte geuren en bedorven lucht van groot belang. Een degelijk ventilatiesysteem met warmterecuperatie regelt daarbij de vochtbalans binnenshuis en helpt zo bij het creëren van een aangename en gezonde atmosfeer.

Elektrovan heeft jarenlange ervaring met installatie van ventilatiesystemen. Zowel voor toevoer, afzuiging als balansventilatie biedt Elektrovan oplossingen binnen elk budget.

Ook voor installatie van elektrische verwarming bent u bij Elektrovan aan het goede adres, hoewel in de meeste gevallen elektrisch verwarmen een groot verbruik betekent, kan het een alternatief bieden voor uitzonderlijke gevallen, zoals het heel kort verwarmen van een wc of badkamer. Elektrisch verwarmen kan in functie van het het uiteindelijke verbruik dus de snelste en goedkoopste oplossing zijn.

Dergelijke convectoren kunnen zowel vast als verplaatsbaar geleverd worden.

Ook is de installatie van accumulatoren op tweevoudig tarief een te overwegen oplossing, voor heel wat gezinnen blijkt deze manier van verwarmen, in combinatie met wind- en zonne-energie nog de meest rendabele, hierbij bieden we zowel de installatie van centrale- als decentrale systemen aan.

Verder biedt Elektrovan de installatie van infra-rood-panelen aan, deze panelen variëren in grootte en formaat, in kleuren en uitvoering, en kunnen zowel aan de muur als tegen het plafond gemonteerd worden. Deze warmtebron is een heel efficiënte en (volgens sommigen) een gezonde wijze om op bepaalde plaatsen snel en doeltreffend te verwarmen.

Bent u aan het bouwen of gaat u binnenkort renoveren: sinds enkele jaren installeren wij elektrische vloerverwarming die rechtstreeks onder het klik-laminaat geplaatst kan worden, deze elektrische matten zijn weerom een snelle en goedkope oplossing om (zelfs in verbruik) tegen een relatief laag budget te kunnen genieten van een heerlijk warme vloer.

Heeft u reeds een elektrische ventilatie of verwarming? Ook hieraan voeren wij graag herstellingen en onderhoud met garantie uit! Onze ruime ervaring betekent dat we de meeste systemen kennen en bijgevolg er een perfecte service op kunnen leveren.

Mocht u verder interesse hebben in één van onze technieken, diensten of producten? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Francis Vanyzere komt graag ter plaatste uw plannen inschatten.

Klik hier om contact op te nemen.

To Top