Elektrovan

Parlofonie: De klassieke voorloper van Videofonie heeft nog lang niet afgedaan, Elektrovan installeert deze goedkope oplossing nog geregeld; vooral in het kader van renovaties waar reeds bestaande parlofonie aanwezig is. In geavanceerde toepassing kan zowel parlofonie als videofonie in samenwerking met een domotica-systeem geïnstalleerd worden, teneinde spraaksturing en opname te voorzien.

Ook voor videofonie bieden wij degelijke oplossingen binnen elk budget, dit kan zowel digitaal als analoog, afhankelijk van reeds aanwezige bekabeling.

De keuze voor opbouw of inbouw is op heden minder belangrijk, gezien de actuele toestellen ondertussen erg slank en elegant geworden zijn.

Ook de bediening van uw parlofoon of videofoon kan bestuurd worden via uw smartphone, zo hoeft u niet tot uw vast toestel te gaan om uw bezoek binnen te laten. Ook vanuit de tuin is de bediening van uw voordeur of poort plotseling zo gemakkelijk!

Daarbij installeert Elektrovan enkel merken die in het verleden reeds hun glashelder beeld en geluid en vooral duurzame kwaliteit bewezen hebben. U kan dus op ons rekenen voor naadloze installaties en herstellingen van alle parlofonie en videofonie binnen elk budget.

Overweegt u de toegang tot uw woning te automatiseren? Zaakvoerder Francis Vanyzere komt graag en geheel vrijblijvend ter plaatse om uw parlofonie of videofonie-project in te schatten.

Klik hier om contact op te nemen.

To Top