Elektrovan

Alle data- en telefoonbekabeling komt binnen op het zogenaamde IS/RA punt(en), van hieruit wordt er verdeeld over de gehele woning.

Bij nieuwbouw voorziet Elektrovan deze verdeling in functie van alle onmiddellijk en toekomstig gebruik, het voorzien van wachtbuizen is hierbij een essentieel punt.
Vele toestellen maken op heden gebruik van een data-connectie, en gezien draadloze oplossingen niet altijd de snelste, meest stabiele of veilige alternatieven zijn wordt vaste data-bekabeling nog erg veel gebruikt.

Bij bestaande woningen is het aanbrengen van data, tv of telefoonbekabeling niet altijd evident, Elektrovan stelt u indien nodig verschillende mogelijkheden voor. Zo kan het ethernet & internet ook via het gewone elektriciteitsnet verspreid worden.

Ook voor kleine werkjes zoals het bijplaatsen van een tv-connectie in bv. de slaapkamer kan u op Elektrovan rekenen.

Uiteraard herstellen of verbeteren wij ook bestaande installaties: ondervindt u ruis op uw tv-net of is de kwaliteit van uw telefoongeluid niet erg goed? Elektrovan beschikt over de expertise en het materiaal om fout-opsporing en herstelling uit te voeren.

Bent u op zoek naar herstelling of installatie van telefoon, tv en databekabeling? Francis Vanyzere komt met veel plezier en geheel vrijblijvend uw project inschatten, U zal zien: Elektrovan biedt topkwaliteit tegen een erg lage prijs!

Klik hier om contact op te nemen.

To Top