Elektrovan

Elektrovan is een elektrotechnisch bedrijf gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken in de streek van Waregem, Kortrijk, Oudenaarde, en Ronse. Zaakvoerder Francis Vanyzere komt echter ook uw project verzorgen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Henegouwen . Bij Elektrovan kan je terecht voor volledige huisinstallaties en verlichting, dit zowel voor nieuwbouw als bij renovatie.

Elektrovan is een geregistreerd aannemer, alle elektriciteitswerken aan huizen ouder dan 5 jaar kunnen we uitvoeren aan het verlaagde BTW tarief van 6%.

Uw elektrische installatie die professioneel, volgens de regels geplaatst is, betrouwbaar, gekeurd, en volledig in uw wensen voldoet: dat is het plezier van ons werk.

We installeren dan ook uitsluitend kwaliteitsmaterialen die hun duurzaamheid reeds in vele woningen bewezen hebben.
Daarbij bieden we oplossingen voor elk budget: Elektrovan werkt aan een heel scherpe prijs, en rekent GEEN hoge marges op materiaal.

Francis Vanyzere doet alle installatie zelf, alsook de begeleiding van keuringen naderhand. Deze 1-op-1 relatie vertaald uw project in een schitterend resultaat.

Ook voor herstellingen van bestaand elektrisch materiaal kan u op ons rekenen: is er ergens een kortsluiting of een verlies op uw installatie? Wij sporen deze op en stellen u de mogelijke oplossingen voor om deze te verhelpen.

Zijn er bijvoorbeeld een aantal stopcontacten of schakelaars aan vernieuwing toe? Is de aarding van uw elektrische installatie niet in orde? Wenst u drijfkracht binnen te brengen?

Voor deze en alle andere elektriciteitswerkjes kan u ook bij ons terecht.

Met Elektrovan heeft u dus een stielman waar u op kan rekenen: Niet alleen de uitvoering van de installatie of het eerste contact gebeurt stipt volgens afspraak, ook de afronding, de laatste details en depannage worden nauwkeurig en op tijd uitgevoerd.

Elektrovan: Francis Vanyzere, omdat kwaliteit en stiptheid ook aan een goede prijs kan!

Klik hier om contact op te nemen.

To Top